TST Montage

TST Montage heeft al meer dan 30 jaar ervaring met montage van staaloplossingen. Montages worden uitgevoerd door professionele VCA gecertificeerde montageteams met jarenlange ervaring in de constructiewereld.

Montage

Onze monteurs kunnen buigen op een jarenlange ervaring in de montage en constructiewereld. Alle teams zijn voorzien van volledig uitgeruste bedrijfswagens. Alle gereedschappen en machines die nodig zijn voor het volbrengen van de meest complexe montageklussen zijn voorhanden. Daardoor zijn onze monteurs elke keer weer in staat het project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

Kanaalplaatvloeren

Ook kunt u gebruik maken van de veelzijdigheid van onze mensen op de bouwplaats. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het leggen van kanaalplaatvloeren. Ook voor demontage van bestaande constructies, en desnoods op een andere locatie weer monteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit die staat

Door onze jarenlange ervaring heeft TST Montage vele montages en demontages voor klanten uitgevoerd. TST Montage beschikt over het VCA** 2008/5.1 certificaat.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde lassers en ervaren samenstellers. Al ons personeel is in het bezit van minimaal een VCA basis certificering maar de meesten hebben een VCA Vol certificering. Daarnaast beschikken zij over de nodige certificaten ten behoeve van hijsen, heftruck en hoogwerken.